Building the future - Agenda

Tuesday 30
08:30
Registration
( 30 min )
09:00
SWIFT Welcome Address
( 15 min )
09:15
A view from the SWIFT Community
( 35 min )
09:50
KYC Registry (TBC)
( 25 min )
10:15
Payment Screening Best Practice (TBC)
( 30 min )
10:45
Coffee break
( 15 min )
11:00
Keynote Speech: preparations for FATF Mutual Evaluation for Japan
( 30 min )
11:30
Enhancing AML Programme based on standardised risk assessment and testing
( 30 min )
12:00
Break
( 1 hr 30 min )
13:30
FX Performance Insights
( 30 min )
14:00
SWIFT Business Intelligence
( 45 min )
14:45
Coffee Break
( 15 min )
15:00
SWIFT Global Payments Initiative
( 45 min )
15:45
Closing remarks
( 15 min )
Save the date