SWIFT Business Forum Warsaw 2017 Agenda

Tuesday 30
08:45
Welcome coffee and registration open
( 30 min )
09:15
Welcome address
( 15 min )
09:30
Opening keynote
( 30 min )
10:00
Cyber security & the SWIFT Customer Security Programme
( 45 min )
10:45
Coffee break and networking
( 30 min )
11:15
Keynote speech on TARGET2–Estimating
( 30 min )
11:45
The European securities industry: towards the Capital Markets Union
( 60 min )
12:45
Networking lunch
( 1 hr 15 min )
14:00
Delivering the future of cross-border payments - SWIFT's global payments innovation (gpi) initiative
( 30 min )
14:30
Evolution of the payments landscape
( 60 min )
15:30
Coffee break and networking
( 30 min )
16:00
Financial Crime Compliance
( 30 min )
16:30
SWIFT and Blockchain – threat or opportunity?
( 30 min )
17:00
Closing remarks
( 15 min )
17:15
Cocktail
( 45 min )