6 April 2017
Mumbai, India

SWIFT India and Subcontinents Regional Conference 2017

Agenda

Thursday 6
08:30
Registration and Morning Reception*
( 30 min )
09:00
Welcome Note
( 5 min )
Master of Ceremony
( 5 min )
09:05
Evolving into a cashless economy through innovation and digitisation
( 1 hr 10 min )
Inaugural address
( 1 hr 10 min )
Keynote address
( 1 hr 10 min )
Special address
( 1 hr 10 min )
10:15
Report Launch & Theme Presentation
( 15 min )
10:30
Complete automation and digitisation of trade finance
( 60 min )
11:30
Coffee Break
( 20 min )
11:50
Innovations in Cyber Security
( 60 min )
12:50
Networking Luncheon
( 1 hr 10 min )
14:00
SAARC Payments Council
( 60 min )
15:00
Digitisation and Demonetisation: Path-breaking Reforms
( 60 min )
16:00
Networking Coffee
( 20 min )
16:20
Estimating - Driving efficiency in securities operation through standardisation
( 60 min )
17:20
Closing Remarks
( 1 hr 40 min )
Save the date