5 September 2017
Dar Es Salaam, Tanzania

SWIFT Business Forum East Africa 2017

Agenda

Tuesday 5
09:00
Welcome coffee and registration
( 45 min )
09:45
Welcome remarks
( 15 min )
10:00
Keynote address
( 20 min )
10:20
De-risking: the impact of financial crime compliance regulations on East Africa
( 40 min )
11:00
East Africa’s economic outlook
( 30 min )
11:30
Coffee break
( 30 min )
12:00
A new standard in correspondent banking
( 45 min )
12:45
In conversation
( 30 min )
13:15
Lunch
( 60 min )
14:15
In conversation
( 30 min )
14:45
Fighting cybercrime – an industry approach
( 45 min )
15:30
Closing remarks
( 15 min )
15:45
Drinks
( 2 hrs 15 min )