Business Forum Switzerland 2017 agenda

Tuesday 7
08:30
Registration, welcome coffee & Opening of SWIFTLab Innovation Corner
( 45 min )
09:15
Opening remarks
( 10 min )
09:25
Meeting the needs of our community: How SWIFT is responding to key trends in the financial industry
( 35 min )
10:00
SWIFT’s Customer Security Programme: Reinforcing the security of the global banking system
( 30 min )
10:30
Coffee break & SWIFTLab Innovation Corner
( 30 min )
11:00
Financial Crime Compliance – Coping with today’s challenges
( 35 min )
11:35
FinTech in Switzerland
( 40 min )
12:15
Lunch break & SWIFTLab Innovation Corner
( 1 hr 15 min )
13:15
ON INVITATION ONLY - Annual General Meeting of SWIFT Member and User Group Switzerland
( 45 min )
13:30
SWIFT special interest session - Financial Crime Compliance roadmap and and product portfolio
( 30 min )
14:00
Delivering the future of cross-border payments - SWIFT's global payments innovation (gpi) initiative
( 60 min )
15:00
Coffee break & SWIFTLab Innovation Corner
( 30 min )
15:30
SWIFT and Blockchain – threat or opportunity?
( 30 min )
16:00
Update from State Secretariat for International Financial Matters
( 30 min )
16:30
Closing remarks
( 10 min )