23 to 25 November 2016
Berlin, Germany

SWIFT Operations Forum Europe 2016

Agenda

Wednesday 23
08:30
Welcome coffee, registration and demo zone open
( 1 hr 30 min )
10:00
Welcome remarks
( 15 min )
10:15
Opening plenary - An update from the CEO of SWIFT
( 60 min )
11:15
Coffee break and demo zone open
( 30 min )
11:45
Work sessions 1
( 60 min )
12:45
Lunch and demo zone open
( 60 min )
13:45
Work sessions 2
( 60 min )
15:00
Meet the partners
( 60 min )
16:00
Coffee break and demo zone open
( 30 min )
16:30
Work sessions 3
( 60 min )
17:30
Welcome cocktail sponsored by the exhibiting partners
( 1 hr 30 min )
Thursday 24
08:00
Welcome coffee and demo zone open
( 60 min )
09:00
Keynote address – Cyber security: The Latest In Hacking & Exploitation
( 60 min )
10:00
Coffee break and demo zone open
( 30 min )
10:30
Work sessions 4
( 60 min )
11:45
Work sessions 5
( 60 min )
12:45
Lunch and demo zone open
( 1 hr 15 min )
14:00
Innovation plenary - The ABC of Innovation Types. Which one are you?
( 60 min )
15:00
Coffee break and demo zone open
( 30 min )
15:30
Work sessions 6
( 60 min )
16:30
Networking time
( 2 hrs )
18:30
Buses leave hotel for off-site dinner
( 15 min )
Friday 25
08:00
Welcome coffee and demo zone open
( 60 min )
Work sessions 7
( 60 min )
10:00
Coffee break and demo zone open
( 30 min )
10:30
Work sessions 8
( 60 min )
11:30
Closing plenary – Cybersecurity: collaborating towards a better future
( 60 min )
12:30
Lunch and demo zone open
( 1 hr 30 min )