12 June 2017
Athens, Greece

SWIFT Business Forum Greece 2017

Agenda

Monday 12
08:30
Welcome coffee and registration
( 30 min )
09:00
Welcome note
( 10 min )
09:10
Keynote address
( 30 min )
09:40
Greece’s Economic outlook
( 50 min )
10:30
SWIFT Global Vision
( 30 min )
11:00
Coffee break
( 20 min )
11:20
Financial crime compliance – the challenge of complying with new regulations
( 40 min )
12:00
Harnessing new technology to shape the future of banking
( 50 min )
12:50
Transforming correspondent banking
( 40 min )
13:30
Lunch
( 1 hr 15 min )
14:45
The challenges of multi-banking for a corporate treasurer
( 55 min )
15:40
Business Intelligence – using data for strategic decision making
( 30 min )
16:10
Coffee break
( 20 min )
16:30
The challenge of managing cyber risks
( 45 min )
17:15
Closing
( 15 min )